Är du ny i Kiruna eller förbipasserande och träningssugen? Tips! Klicka på den blå markören för att få vägbeskrivning!
För att få fram kartan på mobila enheter, måste du godkänna funktionen i din telefon.
Du kan också prova: den här länken.

 

Inomhusträning och Löpning/Cross

F&S Kiruna har samling för Löpning/Cross-passen utanför Hjalmar Lundbohmsskolan och alla inne pass inklusive Junior och Familj i idrottslokalerna (A-hallen och B-hallan).
Hjalmar Lundbohmsskolans idrottslokaler finns i en fristående mörkbrun tegelbyggnad på Skolgatan mittemot den stora skolbyggnaden. 

(På kartan den bruna byggnaden med blå markör.)


Visa Friskis&Svettis Kiruna/Hjampis på en större karta

Tänk på att det är parkeringsförbud på delen av gatan framför idrottslokalen (Skolgatan och markerat med blått) samt området framför idrottslokalen och det terrakotta-färgade hyreshuset, till höger om idrottslokalen på kartan (markerat med rött)

Det finns uppskottad parkering vintertid om du fortsätter förbi idrottslokalen och svänger upp till vänster mot Hjampisskolans fordons- och verkstadsmekaniska lokaler, väg markerad i blått. 
(På kartan är parkeringsplatsen den övre blå kvadraten med markör.) 

Inomhus:
När du kommer in i idrottslokalerna kommer du först till omklädningsrummen, för att komma till träningslokalen går du igenom dem och till B-hallen kommer du går ner för trappan, som är längst bort på höger sida. Där finns funktionärerna som förbereder för passet. Till A-hallen går du nerför trappan som är längst bort på vänster sida.

Välkommen!