MEDLEMSKAP 

Nytt medlemsavtal från 2018
En ny dataskyddsförordning träder i kraft den 1 maj 2018 och därför har ett nytt medlemsavtal upprättas. Denna ska skrivas under av medlem, för barn under 15 år gäller vårdnadshavare.
Här hittar du medlemsavtalet som pdf
Här hittar du avtalet i löpande text

För att köpa träningskort, vilket som helst av nedan presenterade, måste du vara medlem i den lokala föreningen.

Medlemsavgiften kan inte delas för säsongen utan gäller för hela kalenderåret. Nytt år = ny medlemsavgift. 

Engångsavgift utan medlemskrav finns, se nedan under "Priser utan medlemskap".

Medlemsavgiften bestäms och fastställs av årsmötet. Du som medlem har rösträtt på årsmötet och kan därigenom påverka vad som händer i föreningen. 

Vill du köpa ett träningskort till någon annan behöver du den personens sex första siffror i personnumret.
Kortet är personligt och det ska du alltid ha med vid träningen och visa upp det till funktionärerna innan träningspassets början. Med träningskortet kan du delta i föreningens alla pass. 

Medlemsförmåner som ingår i Friskis&Svettis Kiruna:
- Medlemsförsäkring (som gäller på väg till, under och på väg hem från träningen).
- Pass som specialpass (sommarjympa, juljympa), gästledarpass ingår i medlemsförmåner.
- Du har som medlem möjlighet att träna i vilken F&S förening som helst i Sverige, Norge för 50 kr eller Europa (då kostar det 5 Euro) och det mot uppvisat giltigt medlemskort.

Träningskort:
Träningskortet gäller endast i F&S Kiruna, detta beror på att alla föreningar inom F&S är sin egen förening och bestämmer själv sina medlemsavgifter och kortpriser. Däremot kan du för 50 kr och uppvisat giltigt medlemskort få träna i vilken F&S förening som helst i Sverige, Norge eller Europa (då kostar det 5 Euro).  

Borttappade kort: 
Ta kontakt med oss om du tappat ditt kort. Ditt kort är en värdehandling och borttappat kort ersätts mot en administrativ avgift på 100 kr. 

Återlösen:
Friskis&Svettis Kiruna fryser inte träningskort och ger ingen återbetalning av medlemsavgift eller träningskort.

PRISER 2018 

INGA gratis "prova på" pass finns, varken löpning eller inomhuspass, om föreningen inte förannonserat om detta.

PRISER MED MEDLEMSKAP

-Medlemsavgift: 160 kr, gäller för kalenderår, dvs hela år 2018. 
-Säsongskort träna inne vår eller höst samt löpning: 600 kr. Totalt med medlemsavgift: 760 kr (2018).
-Årskort träna inne samt löpning: 900 kr. Totalt med medlemsavgift, 1060 kr (2018. OBS! kan endast lösas i början på året, under hösten kan du endast köpa säsongskort.)
-Femkort: Träna fem gånger för 300 kronor (sjätte gången bjuder vi på) med medlemsavgift: 460 kr.

Träning för unga (familjefys- och familjepass) 2018:
- Träningsavgift och medlemskap: 185 kr. 25 kr för årskort/barn och medlemsavgift 160 kr/barn.
OBS! Vid betalning skriver man vad man betalat för, t.ex. Medlem barn. För ny medlem behövs hela personnumret i medlemslistan för försäkringens skull.


- Engångsavgift: 50 kr. De engångsavgifter som betalas kontant för träning för unga kommer att gå till välgörande ändamål. 
 
 
Barn och ungdomar på "vuxen"pass
Barn upp till 12 år kan träna gratis med målsman på "vuxen"passen. Den vuxne är ansvarig för barnet/barnen under passet. 
Är du 13 år kan du bli medlem och lösa träningskort för "vuxen"passen, men rösta på medlemsmöte får du göra när du är 15 år.

PRIS UTAN MEDLEMSKAP

- Engångsavgift:
Engångsavgift kostar 60 kr (2018) för vuxna och 50 kr för barn (se ovan under "Träning för unga"). Då ingår inte medlemskap och försäkring. Läs mer under "Betalning".
 

BETALNING

När du vill bli medlem: 
Betala via bankgiro eller swish på plats och du får ditt kort efter att inbetalning registrerats och du visat upp ett kvitto/betalningsbevis.
Bankgirot är 5314-8334. Kom ihåg att ange namn på blivande medlem (framförallt om den som betalar och är kontoägare heter något annat än blivande medlem) och de sex första siffrorna i ditt personnummer, som också blir ditt medlemsnummer.
Skriv ut kvitto/betalningsbevis för att kunna visa upp det till funktionärerna när du hämtar ditt kort vid träningspassen.
Ditt kort är personligt och det visar du till funktionärerna innan passet.

Swisha oss!
Vårt Swish-nummer är 123 545 0572. Om du betalar ditt träningskort och/eller medlemskort med Swish, skriv ditt fullständiga namn samt dina 6 första siffror i personnumret i meddelandefältet. Visa ditt Swishkvitto i mobilen för värden.

Om du betalar din engångsavgift med Swish, gör det samma dag som du ska vara med på det aktuella passet. I meddelandefältet skriver du "Prova-på". Du ska kunna visa giltig överföring för värdarna vid inpassering till passet.
 
Vill du betala kontant?
Föreningen försöker minska på kontanthantering av säkerhetsskäl, så vi ser helst att du har betalat via giro eller använder Swish när du kommer till oss.
 
Har du friskvårdsbidrag eller har din arbetsgivare ett avtal med oss?
För friskvårdsbidrag: din arbetsgivare ska ge dig ett beställningsunderlag - rekvisition. Skriv ut, få underskrift och ta med. Kom gärna i god tid innan det pass du tänkt delta på så hinner värdarna göra i ordning ditt kort!
Friskis&Svettis Kiruna har också friskvårdsavtal med vissa arbetsgivare, ta kontakt med din arbetsgivare och kolla upp tillvägagångssätt och regler. Några arbetsgivare med friskvårdsavtal är Kiruna kommun, Tekniska Verken AB, Radiotjänst, Rikspolisstyrelsen och LKAB.